Image

Kreativitets-Fremmer for unge på nordfyn

Har du lyst til at få udvidet din kreative horisont og lære nye teknikker, så er KreativitetsFremmer for Unge på Nordfyn noget for dig!

Hvad?

Et forløb for unge mellem 15-20 år, der ønsker at øve sig i at arbejde kreativt med primært analoge/fysiske teknikker og materialer - herunder at udforske og udvikle evner og få adgang til flere værktøjer og kombinere med allerede kendte (fx digitale) medier. Undervisningen er hver gang en kombination af arbejdende værksted og teori/dialog omkring kreativ/kunstnerisk praksis.

Det gennemgående tema i undervisningen er kreativ praksis, mentale barrierer, idégenerering, inspiration mm. Løbende kommer vi også ind på følgende emner: Komposition, dogmer, ‘ismer’, farveholdning, typografi etc.

Undervisningen har som mål at øge den enkeltes kreative spektrum og kan også være et supplement til at få fyldt ekstra projekter i en portfolio til en evn uddannelse indenfor kreative fag.

Hvem?

Målgruppen er unge i alderen 15-20 år, bosat i Nordfyns Kommune - som har lyst til at udvikle deres kreative og kunstneriske evner. Vi arbejder med teknikker som alle kan tilgå uden forudgående erfaring.

Hvornår?

Vi starter tirsdag den 4. oktober - kl. 17.30.
Fernisering holdes start december.

HVOR?

Bogense, Adelgade 40A, kld - i Studio Soegaards lokaler

Indholdet vil være:
  • Introduktion og opstart. Relief i keramik - arbejdende værksted
  • Portrætfoto / foto - gæsteunderviser v fotograf Winnie Synia
  • Cyanotopi - arbejdende værksted samt brief på bunden opgave
  • Linoliumstryk - arbejdende værksted
  • Tegning / akrylmaling - gæsteunderviser v kunstmaler Lise Kryger Simonsen
  • Collage - arbejdende værksted
  • Brief på bunden opgave - arbejdende værksted
  • Afsluttende fernisering med venner og familie

Tilmelding

Der er 10 pladser på holdet.
Tilmelding foregår via mail til trine@studiosoegaard.dk - Skriv gerne 'KreativitetsFremmer' i emnefeltet. 

Kurset afholdes i samarbejde med Visuel Kultur og Kulturregion Fyn, som skaber og støtter undervisningsforløb med fokus på visuel kultur for børn og unge.