Image

Keramik workshop på nordfyn

Har du lyst til at prøve kræfter med leret, så er Studio Soegaards keramik workshop noget for dig! Det skal være sjovt, kreativt, hyggeligt, ufarligt og heeeelt nede på jorden. 

Hvad?

En hyggelig aften, hvor vi får ler under neglene. Jeg gennemgår de mest tilgængelige teknikker, viser nogle ideer og så er der ellers 'fri leg'. Det er lige meget om du er helt nybegynder eller let øvet.
Der er plads til 4-5 personer.

Aftenen er ment som en introduktion til og hygge med keramik og ler - eller hvis du har prøvet det før - et sted hvor du kan prøve nogle ting af. Det er muligt at udvælge en ting du har fremstillet og få den glaseret og brændt efterfølgende mod betaling.

Der er én drejeskive til rådighed i værkstedet - og målet er, at alle skal kunne prøve. Det betyder at hver person har ca en halv time til rådighed på drejeskiven. Men resten af tiden er der masser at lave med pladeteknik, modellering, pølseteknik og meget andet.

Vi rydder selvfølgelig op sammen.

Hvornår ?
  • Åbne datoer - disse datoer kan man skrive sig op til og de udbydes her på hjemmesiden snart. Når holdet er fyldt, lukkes datoen.
  • Private workshops - saml selv 4-5 veninder og byd ind med en dato.
  • Deluxe workshops - et lille privat hold, lækker mad og vin.
  • Børneworkshops i udvalgte ferier og weekends. Børn fra 6-12 ifølge med en voksen. Børnehold er af kortere varighed og uden drejeskive.
HVOR?

Bogense, Adelgade 40A, kld - i Studio Soegaards lokaler

Skriv din mail adresse ind herunder og få mail, når de første datoer bliver slået op.

Få først besked om workshops

Få et heads up før andre, når der kommer datoer til workshops eller nye varer på hylderne.
Skriv dig op til mit nyhedsbrev. Ingen spam, kun mentalt konfetti.