Fragt og returnering hos Studio Soegaard

Levering og fragtpriser
Studio Soegaard tilstræber at afsende ordrer indgået inden kl. 15 - indenfor 3 hverdage. Det er desværre pt ikke muligt at afsende varer hver dag.

Der sendes til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret til en pakkeshop nær den adresse, der angives ved bestillingen - med mindre andet er aftalt.

Varer sendes med DAO eller GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice hos den pågældende kurerservice.
Der sendes varer 2 gange om ugen. Din vare vil blive leveret ca 5-7 hverdage efter bestillingen, med mindre andet er aftalt.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår - fx meget tunge eller store pakker.
Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Afhentning af varer
Det er muligt selv at afhente sine varer - men kun mod forudgående aftale.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet.
Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen.

Varene hos Studio Soegaard er alle håndlavede / eller specialfremstillede. Der vil derfor være variationer fra vare til vare, ligesom der kan være variation fra et specifikt billede til den modtagede vare - fx i en serie af kopper, der alle har samme udtryk, men ikke er ens.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Studio Soegaard 
Odensevej 67
5400 Bogense
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Detaljer omkring fortrydelsesretten kan læses på siden med 'handelsbetingelser'

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, ønsker eller har fået et tydeligt personligt præg - fx specialfremstillet keramik eller unika plakater / tryk.

Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling
Detaljer omkring tilbagebetaling kan læses på siden med 'handelsbetingelser'.